Hair & Nail Daphne

uw kapster aan huis!

 


 

In 2002 ben ik begonnen in de kapsalon Cosmo HC hier ben ik 4 jaar werkzaam geweest en heb ik mijn opleiding afgerond en verschillende trainingen mogen volgen.

In 2006 ben ik voor Stylista gaan werken een landelijke thuiskappers organisatie, de kapsalon vond ik wat eentonig worden en wilde meer afwisseling in mijn werk hebben, ik merkte gauw dat het voor veel mensen veel prettiger was in hun eigen vertrouwde omgeving op de tijden dat het hun het beste uitkwam.

Het is ook heel ffijn om bij de mensen thuis te komen, heel afwisselend en je krijgt een betere band met de klanten, wat ik persoonlijk heel fijn vind.

Na 2,5 jaar voor Stylista gewerkt te hebben ging het bedrijf helaas failliet. Ik had toen 2 keuzes of weer terug naar de kapsalon, Of thuiskapster blijven en voor mezelf beginnen.

Die keuze was voor mij niet heel moeilijk, ik ben direct alles gaan regelen om een eigen bedrijffje op te starten en 1,5 maand later op 1 maart 2009 ben ik met Hair & Nail Daphne begonnen.

 Na 15 jaar in de kappersbranche te werken doe ik nog steeds elke dag met plezier mijn werk, en breid ik ook steeds verder uit met verschillende behandelingen.

In de tussentijd heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om mijn vak verder uit te breiden. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en ga ook verschillende beurzen af om bij te blijven!

In 2017 ben ik ook geslaagd als wimperstyliste en allround wenkbrauwen specialiste 
Deze behandelingen voer in bij mij thuis uit!
Binnenkort breid ik mijn salon aan huis ook uit en ga ik thuis ook knippen!

Ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen!

Ik zie u graag een keertje bij mij in de salon of bij u thuis!